lauantai 4. toukokuuta 2013

Tervetuloa!                                                                            

Tässä se nyt on. Ihan ensimmäinen blogini. Jännittävä ja innostunut tunne on vihdoin päässyt ajatuksesta ihan oikeasti oikeaan blogiin kirjoitukseksi asti.

Monesti olen ajatellut blogin aloittamista. Pidän suuresti ruoanlaitosta, leivonnasta ja askartelusta - ja näistä olenkin usein ajatellut aloittavani blogin pitämisen. Nyt kuitenkin huomaan kategorian olevan jotain ihan muuta, nimittäin HÄÄT! Toki tässä kategoriassa pääsen yhdistämään nämä kaikki ainakin jotenkin.

Tässä on siis minun blogini, aivoriiheni, unelmani ja ajatukseni naimisiinmenosta ja hääjuhlasta. Toivottavasti se saa lukijoita ja toivon todella, että lukijat kommentoisivat mitä ikinä tahtovatkaan. Tarkoitukseni on herättää uusia ajatuksia ja ideoita - joita toivon myös Teidän kaikkien antavan itselleni :)

Tarkoituksemme rakkaani kanssa on avioitua kesällä 2014. Tähän blogiin tulenkin lisäämään kuvia, oivalluksia, ideoita, ostopaikkoja ja kaikkea muutakin mahdollista aiheeseen liittyen. Tavoitteeni on pitää kulut mahdollisimman pieninä, joten tulen varmasti tekemään paljon asioita itse ja etsimään edullisia ratkaisuja koristeluun, kortteihin ja muihinkin asioihin.

Toivottavasti löydän myös muita "kohtalotovereita" matkallani kohti kesää 2014 ;)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogi-maailmaan ! ihana saada lukulistaan lisää hääblogeja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Mukavaa, että joku on jo blogin löytänyt!

    VastaaPoista