keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Häätanssikurssi                                                          


Kyllä. Sellaisellekin on nyt tullut ängettyä. Kuvittelin, että kyllähän nyt yksi valssi hyvin taipuu, vaikkakin tuo tanssitaito on viimeksi saanut päivitystä lukion vanhojentansseissa n. 6 vuotta sitten. Täytyipä niellä omat kuvitelmansa ja myöntää, että olihan se verraten haastavaa kaikkine sivuaskelineen ja pyörähdyksineen!

Tämä kurssi on paikallisen työväenopiston järjestämä (noin 60e molemmilta yhteensä) ja myös yksityiset tanssistudiot niitä järjestelevät. Toki yksityisillä kurssihinnat ovat kaksi- tai jopa nelikertaiset! Eli taas budjetointia ja työväenopistoon kävi askel :) Opettaja oli hyvin tiukka, mutta äärettömän mukava ja huumorintajuinen. Itsellänikin kyllä pääsi muutama kirosana, kun jalat eivät lainkaan menneet sinne, minne pää oli niiden ajatellut menevän. Hauskaa oli huomata, että myös muilla oli samankaltaisia ongelmia: eli kaksi vasenta jalkaa! Onneksi kuitenkin loppufiilis on positiivinen ja ensimmäiseltä tunnilta lähdettiin hymyssäsuin. Myös sulhanen (alun nyrpeyden ja negatiivisuuden jälkeen) totesi, että olipa hauskaa ja eipä tuo nyt niin kamalaa ollutkaan. Hienoa! Ehkäpä me ehditään käymään se jatkokurssikin ennen kuin lattia häissä kutsuu :)

3 kommenttia:

  1. Olisi meilläkin ollut tanssikurssi tarpeen, vaikka klassisia soitettiinkin vain viisi ekaa. Eihän siitä mitään tullut :D

    VastaaPoista
  2. Meillä tosiaan on ideana vähän säväyttää ja yllättää vieraat tanssitaidoilla, jos ne tästä nyt kehittyvät! :D Ja oikeastaan ihan yleissivistyksenkin takia tuli tuo kurssi otettua - mielestäni on melko noloa kieltäytyä tanssimasta jos joku pyytää, etenkin häissä :)

    VastaaPoista
  3. Mekin ilmoittaudutaan syksyksi tai kevääksi tanssikurssille. Kunhan vain löytäisi hyvän hinta-laatu-suhteeltaan. Katselin itseki noita työväenopiston järjestämiä :) Kiva alkaa lukemaan taas yhden kanssabloggaajan hääsuunnitelmia! :)

    VastaaPoista